آیا غذای چرب باعث آکنه می شود؟ چرا معده شما احساس عجیبی می کند؟ و چرا غذای چرب برای شما مضر است؟ برای یافتن این موضوع با آیلا بارمر، یک متخصص تغذیه ثبت شده در بوستون مشورت کردیم. در اینجا به این می پردازیم که خوردن غذاهای چرب با بدن شما چه می کند
دستگاه گوارش شما را تحت فشار قرار می دهد
بارمر در ایمیلی به تایم گفت: «وقتی ما غذاهای چرب مانند غذای سرخ شده می خوریم، حجم زیاد چربی فشار زیادی بر دستگاه گوارش ما وارد می کند. او می گوید از بین چربی، کربوهیدرات و پروتئین، چربی دیر هضم می شود و برای تجزیه آن به آنزیم ها و شیره های گوارشی مانند صفرا و اسید معده نیاز دارد. بارمر میگوید همه چیز از استرس گرفته تا دارو میتواند سطح این شیرههای گوارشی را کاهش دهد، بنابراین بسیاری از افراد در ابتدا دچار کمبود هستند. با اضافه کردن چربی، دستگاه گوارش شما اضافه کار خواهد کرد که اغلب منجر به نفخ، حالت تهوع و ناراحتی می شود.
باعث می شود به سمت حمام بدوید
شایع ترین علامت فشار گوارشی یک علامت ناخوشایند است. بارمر می گوید: «غذا نه تنها در معده شما می نشیند، بلکه ممکن است به طور ناکافی وارد روده ها شود. "گاهی اوقات در این موارد مدفوع چرب یا روغنی مشاهده می کنید." بسیاری از افراد نیز پس از خوردن غذای چرب دچار اسهال و درد معده می شوند.
شواهد بیشتر و بیشتر نشان می دهد که آنچه می خورید روی باکتری های روده شما تأثیر می گذارد که به عنوان میکروبیوم شما نیز شناخته می شود. بارمر می گوید که خوردن چیزبرگر و سیب زمینی سرخ شده به هیچ وجه به آن میکروارگانیسم ها کمک نمی کند. او می گوید: «غذاهای چرب حاوی چربی های مغذی و سالمی نیستند که در موادی مانند آووکادو، ماهی، روغن زیتون فوق بکر و حتی کره یافت می شود. او میگوید مصرف روغنهای گیاهی تصفیهشده بیشتر از چربیهای مغذی، تعادل اسیدهای چرب بدن را کاهش میدهد، که به نوبه خود ممکن است همه چیز را از سطح هورمونها گرفته تا سلامت سیستم ایمنی بدن را از بین ببرد.
غذاهای چرب ممکن است باعث آکنه شوند
ممکن است شما مستقیماً بعد از یک وعده غذایی بزرگ زیتون را نبینید، اما بارمر می گوید که غذاهای چرب احتمالاً در ایجاد آکنه نقش دارند. او میگوید: «این اثر غیرمستقیم است و در طول زمان و در نتیجه الگوی رژیم غذایی روی میدهد. آکنه عمدتاً ناشی از عدم تعادل هورمونی و/یا عدم تعادل باکتریایی است، بنابراین غذاهای چرب با آسیب رساندن به سلامت روده باعث ایجاد آکنه می شوند.
بارمر می گوید اگر رژیم غذایی شما به طور مداوم شامل غذاهای چرب باشد، احتمالاً خطر ابتلا به بیماری های مزمن - به ویژه بیماری های قلبی - را افزایش خواهید داد. یک مطالعه در سال 2014 توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی هاروارد TH Chan نشان داد افرادی که بین 4 تا 6 بار در هفته غذاهای سرخ شده می خورند، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را 39 درصد و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را 23 درصد افزایش می دهند. . برای افرادی که هر روز آن را میخورند، این درصدها فقط بالاتر میرود.
لینک مطلب : https://b2n.ir/f56874
- ۰۱/۰۶/۱۳