زیبایی

راهکارهای زیبایی

زیبایی

راهکارهای زیبایی

  • ۰
  • ۰

روغن آشپزی و آلرژن ها

آلرژی غذایی زمانی که سلامت فردی در خطر است شوخی نیست. محققان تخمین می زنند که 15 میلیون آمریکایی دارای آلرژی غذایی هستند که از عدم تحمل غذایی متوسط ​​تا واکنش های شدید را شامل می شود. آلرژی غذایی پاسخ غیرعادی سیستم ایمنی بدن به پروتئین های موجود در غذاها است و هر ماده غذایی حاوی پروتئین پتانسیل ایجاد واکنش آلرژیک در افراد آسیب پذیر را دارد. با توجه به سویا کانکشن ، هشت گروه غذایی - "هشت بزرگ" - بیش از 90 درصد از همه آلرژی های غذایی در سراسر جهان را تشکیل می دهند و شامل شیر، تخم مرغ، ماهی، سخت پوستان، بادام زمینی، آجیل درختی، گندم و سویا هستند.

در حالی که "هشت بزرگ" به شما چیزهای زیادی را می دهد که باید با پشتکار در آشپزخانه خود مراقب آن باشید، یک عنصر وجود دارد که ممکن است مجبور نباشید روی آن عرق کنید - روغن پخت و پز. هرگز نمی خواهید سلامت مشتری را به خطر بیندازید، یک سوال رایج در بین صاحبان رستوران این است که آیا روغن سویا و بادام زمینی برای مصرف کنندگان مبتلا به آلرژی غذایی بی خطر هستند؟

ممکن است تعجب کنید که بدانید این نوع روغن ها عموماً برای مصرف افراد آسیب پذیر در برابر واکنش های آلرژیک بی خطر هستند و همه اینها به روش فرآوری مربوط می شود. بیشتر روغن سویا و بادام زمینی از طریق فرآیند استخراج با حلال داغ همراه با تصفیه، سفید کردن و خوشبو کردن در ایالات متحده تولید می شود. 

این فرآیند تقریباً تمام پروتئین های روغن را که اجزای اصلی واکنش آلرژیک هستند حذف می کند. FDA _حتی روغن های بسیار تصفیه شده از جمله سویا و بادام زمینی را به دلیل روش پردازش و حذف پروتئین ها از برچسب زدن به عنوان آلرژی زا معاف کرده است. مطالعات نشان داده اند که اکثر افراد مبتلا به آلرژی به سویا یا بادام زمینی می توانند با خیال راحت از غذاهای پخته شده در این روغن ها بسته به روش پردازش استفاده کنند.

 در حالی که به طور کلی تصفیه شده بسیار ایمن در نظر گرفته می شود، برخی از روغن ها با پرس سرد (همچنین به عنوان پردازش خارج کننده شناخته می شود) ساخته می شوند که در آن دانه های سویا و بادام زمینی برای تولید روغن فشرده می شوند. این روش تولید کمتر فرآوری شده است و پروتئین را حذف نمی کند، بنابراین نباید توسط افرادی که آلرژی غذایی دارند مصرف شود. روغن‌های پرس سرد معمولاً در خواربارفروشی‌ها یا خرده‌فروشی‌ها یافت می‌شوند و به ندرت به عنوان یک ماده روغنی فله استفاده می‌شوند.

در حالی که روغن سرخ کن شما ممکن است برای مشتریان مبتلا به آلرژی غذایی خطری نداشته باشد، سایر قسمت های آشپزخانه شما ممکن است آنها را در معرض خطر قرار دهند. برای ایجاد یک تجربه ناهار خوری ایمن تر، پوسترهای آلرژی زا غذایی را در آشپزخانه خود آویزان کنید تا کارمندان مراقب تهیه غذا باشند و خطرات آلودگی متقابل را یادآوری کنند. علاوه بر این، Food Allergy Research & Education, Inc. یک برنامه SafeFARE ارائه می‌دهد که در آن کارمندان می‌توانند یک دوره آلرژن‌ها را تکمیل کنند تا رستوران شما را در پایگاه داده رستوران "آگاه از آلرژی" قرار دهند.

اگر افراد به انواع خاصی از مواد غذایی آلرژی دارند، باید همیشه با پزشک خود صحبت کنند که چه چیزی می توانند یا نمی توانند با خیال راحت بخورند. FDA به مصرف‌کنندگانی که به غذاهای خاص حساسیت دارند توصیه می‌کند هنگام غذا خوردن در رستوران‌ها یا هر مکان خارج از خانه‌شان درباره مواد اولیه و آماده‌سازی سؤال بپرسند. یک راه آسان و مؤثر برای کمک به اطلاع مصرف کنندگان از خطرات احتمالی آلرژن، قرار دادن سلب مسئولیت و/یا بیانیه مواد در منوها است. کلید اجتناب از خطر بالقوه آلرژن، آموزش، شفافیت و پیشگیری است.

 

لینک مطلب : https://b2n.ir/j40681

  • ۰۱/۰۲/۲۵
  • نازنین رادمهر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی